Makadāmijas riekstu un baltās šokolādes cepumi

15 MIN
SĀTĪGUMS

12 cepumi

Bez šaubām mani mīļākie cepumi. Mīksti, saldi, nedaudz sāļi un, protams, kā jau visi mūsu deserti, bagātinoši. Bez piena produktiem, miltiem vai rafinēta cukura, tikai vairāk proteīna un labo tauku.

 

Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai SASTĀVDAĻAS
puskrūze mandeļu milti
krūze mandeles
8 karotes mīļākais riekstu sviests
pustējkarote jūras sāls
1.5 tējkarote cepamais pulveris
4 karotes mandeļu piens
1 karote
kļavu sīrups (vai medus)
sauja makadāmijas rieksti
sauja baltās šokolādes gabaliņi

Gatavošanas instrukcija

1

Samal mandeles līdz tādai kā smilšu tekstūrai ar pārtikas procesora palīdzību.

2

Bļodā sajauc visas sastāvdaļas, izņemot riekstus un šokolādi. Mīklai jābūt lipīgai.

3

Tad, uzmanīgi sajauc sasmalcinātos riekstus un šokolādi.

4

No vienas pilnas karotes ar mīklu mēs veidojam cepumus bumbiņās un piespiežam tās pie cepampapīra. Cep 180 C, 12-14 min.  Izbaudi 💛

Grozs
Jūsu grozs ir tukšs.