Makadāmijas riekstu un baltās šokolādes cepumi
12 cepumi
Bez šaubām mani mīļākie cepumi. Mīksti, saldi, nedaudz sāļi un, protams, kā jau visi mūsu deserti, bagātinoši. Bez piena produktiem, miltiem vai rafinēta cukura, tikai vairāk proteīna un labo tauku.



Nepraleisk Daily Spoon receptų!
GAUK NAUJIENAS
puskrūze | mandeļu milti |
krūze | mandeles |
8 karotes | mīļākais riekstu sviests |
pustējkarote | jūras sāls |
1.5 tējkarote | cepamais pulveris |
4 karotes | mandeļu piens |
1 karote |
kļavu sīrups (vai medus) |
sauja | makadāmijas rieksti |
sauja | baltās šokolādes gabaliņi |
Gatavošanas instrukcija
1
Samal mandeles līdz tādai kā smilšu tekstūrai ar pārtikas procesora palīdzību.
2
Bļodā sajauc visas sastāvdaļas, izņemot riekstus un šokolādi. Mīklai jābūt lipīgai.
3
Tad, uzmanīgi sajauc sasmalcinātos riekstus un šokolādi.
4
No vienas pilnas karotes ar mīklu mēs veidojam cepumus bumbiņās un piespiežam tās pie cepampapīra. Cep 180 C, 12-14 min. Izbaudi 💛