Dārzeņu pankūkas
PORCIJAS: 1-2
Es gribēju kaut ko sātīgu, bet ne pārāk, un arī ne salātus. Tā dzima ideālā dārzeņu pankūku recepte.

SASTĀVDAĻAS
1 | kabacis |
1 | mazs sarkanais sīpols |
1 | paprika |
400 g | konservēta kukurūza |
šķipsniņa | sāls, melnie pipari |
2 | olas |
1/2 glāze | kviešu/bezglutēna/turku zirņu milti |
Mērcītei | |
dažas karotes | Grieķu jogurts |
šķipsniņa | sāls |
zariņš | dilles |
Gatavošanas instrukcija
1
Sarīvē kabaci un pārkaisi tam sāli (tas palīdz izvilkt ūdeni). Pēc 10 minūtēm ar rokām izspied ūdeni no kabača.
2
Sagriez sarkano sīpolu un papriku mazos kubiņos, sajauc ar rīvēto kabaci.
3
Pievieno konservēto kukurūzu sagriezto dārzeņu bļodai. Pievieno garšvielas – sāli, piparus, kariju un kūpinātu papriku. Vari pievienot arī pētersīļus.
4
Pievieno divas olas un sajauc visu kopā. Tad pievieno pusglāzi tevis izvēlēto miltu un atkal sajauc.
5
Cep uz augstas uguns līdz pankūkas ir zeltaini brūnas (aptuveni divas minūtes uz katru pusi). Pasniedz pankūkas ar savām mīļākajām piedevām, man vislabāk patīk ar Grieķu jogurtu, sāli un dillēm. Izbaudi!