Dārzeņu pankūkas

20 MIN
SĀTĪGUMS

PORCIJAS: 1-2

Es gribēju kaut ko sātīgu, bet ne pārāk, un arī ne salātus. Tā dzima ideālā dārzeņu pankūku recepte.

Migdolų pienas
Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS

Ingredientai SASTĀVDAĻAS

kabacis
1 mazs sarkanais sīpols
1 paprika
400 g konservēta kukurūza
šķipsniņa sāls, melnie pipari
2 olas
1/2 glāze kviešu/bezglutēna/turku zirņu milti
Mērcītei
dažas karotes Grieķu jogurts
šķipsniņa sāls
zariņš dilles

 

Gatavošanas instrukcija

1

Sarīvē kabaci un pārkaisi tam sāli (tas palīdz izvilkt ūdeni). Pēc 10 minūtēm ar rokām izspied ūdeni no kabača.

2

Sagriez sarkano sīpolu un papriku mazos kubiņos, sajauc ar rīvēto kabaci.

3

Pievieno konservēto kukurūzu sagriezto dārzeņu bļodai. Pievieno garšvielas – sāli, piparus, kariju un kūpinātu papriku. Vari pievienot arī pētersīļus.

4

Pievieno divas olas un sajauc visu kopā. Tad pievieno pusglāzi tevis izvēlēto miltu un atkal sajauc.

5

Cep uz augstas uguns līdz pankūkas ir zeltaini brūnas (aptuveni divas minūtes uz katru pusi). Pasniedz pankūkas ar savām mīļākajām piedevām, man vislabāk patīk ar Grieķu jogurtu, sāli un dillēm. Izbaudi!

Grozs
Jūsu grozs ir tukšs.