Krāsnī cepti dārzeņi ar avokado pesto
PORCIJAS: 2
Vieni no garšīgākajiem un bagātinošākajiem salātiem, kādus esmu taisījusi. Daudzie dārzeņi piedod nepieciešamās šķiedrvielas, pupiņas piedod proteīnu un sātīgumu, un avokado ir enerģijas un labo tauku avots.

Nepraleisk Daily Spoon receptų!
GAUK NAUJIENAS
SASTĀVDAĻAS
dārzeņi: | ziedkāposts, cukīni, jaunie kartupeļi |
bundža | sviesta pupiņas |
2 daiviņas | ķiploks |
2 | avokado |
puse no | citronu sula |
sauja | parmezāna siers |
sauja | svaigs baziliks |
šķipsniņa | čili pārslas |
Gatavošanas instrukcija
1
Pārlej rupji sagrieztus dārzeņus ar olīveļļu, pārkaisi sāli un piparus un ieliec cepeškrāsnī uz 25 minūtēm 180 C grādos. Uz 10 minūtēm pieliec nemizotu ķiploku.
2
Liec ceptu ķiploku, avokado, citronu sulu, parmezānu, baziliku, sāli, piparus un 2 ēdamkarotes olīveļļas ēdiena procesorā.
3
Sajauc ceptos dārzeņus ar pupiņām un pesto. Ja vēlies nedaudz asumiņu, pievieno čili pārslas. Izbaudi!
0 Comments